Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Για τα ΙΜΙΑ “κάποιος” δεν λέει την Αλήθεια!!!


Το ΚΚΕ Ελλάδας, προκάλεσε χθες στη Βουλή, συζήτηση για τα σχέδια που έχει η Κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με σοβαρά θέματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής.
Η γ.γ. του ΚΚΕ κ. Παπαρήγα εξέφρασε την έντονη ανησυχία του κόμματός της, για τη ΝΑΤΟποίηση και τη διχοτόμηση του Αιγαίου. Και αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση της Ελληνικότητας των Ιμίων. Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, στην ομιλία της επικαλέστηκε δημοσιεύματα για το διαχωρισμό του Αιγαίου, όπως επίσης και το έγγραφο που εξέδωσε ο αμερικανός διοικητής του αεροπορικού στρατηγείου της Σμύρνης, «που κηρύσσει το Αιγαίο ως γκρίζα ζώνη».

Στην απάντησή του ο Πρωθυπουργός Γ.Α.Παπανδρέου, υποστήριξε ότι, τα όσα ανέφερα η κ.Παπαρήγα είναι «ανησυχίες και φοβίες βασισμένες σε ψευδείς ή λαθεμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες που δεν έχουν καμία βάση». Ειδικά για το θέμα των Ιμίων ο κ. Πρωθυπουργός είπε ότι, «επίσημη αναγνώρισης καθεστώτος αμφισβήτησης για τα Ίμια, δεν υπάρχει. Τα Ίμια είναι ελληνικό νησί».

Θα πρέπει όμως εμείς να πούμε ότι, από το 1996, μετά δηλαδή την κρίση των Ιμίων, η Τουρκική ακτοφυλακή δεν επιτρέπει στους έλληνες ψαράδες, ούτε καν να προσεγγίσουν την περιοχή των Ιμίων.
Ερώτηση: Μπορούμε να πάμε ΣΤΑ ΙΜΙΑ και να υψώσουμε τη γαλανόλευκη;

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP