Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Η κατεύθυνση της πυραυλικής ασπίδας είναι η Τουρκία


Η Yeni Safak στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Η κατεύθυνση της πυραυλικής ασπίδας είναι η Τουρκία» γράφει ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της πολωνικής εφημερίδας Wyborcza η αμερικανική διοίκηση εγκαταλείπει την πρόθεσή της όπως εγκαταστήσει στην Πολωνία και στην Τσεχία την πυραυλική της ασπίδα.

Τώρα, στη θέση αυτών σκέπτεται την Τουρκία και το Ισραήλ ή σε κάποια άλλη θέση στα Βαλκάνια.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και ο λοιπός γραπτός Τύπος.


1 σχόλια:

Ανώνυμος,  29 Αυγούστου 2009 στις 3:40 π.μ.  

Αχα...καταλάβαμε, πάλι εμείς θα βγούμε ζημιωμένοι! Τι μία είναι τα πετρέλαια, την άλλη είναι τα φυσικά αέρια, μετά οι πυραυλικές ασπίδες και αργότερα το νερό των ποταμών τους και δε συμμαζεύεται.
Πού θα πάει αυτή η κατάσταση επιτέλους? Ευτυχώς η Ελλάδα έχει ήδη απεξαρτηθεί από τις ΗΠΑ, δεν έχουμε την άμεση ανάγκη τους, ενώ και οι Ευρωπαίοι που πλέον μας έδωσαν τα χρήματα για να αναπτυχθούμε, στην ουσία μας λένε 'τώρα δεν έχει άλλα, θα κρατήσετε μόνοι σας τα ελλείματά σας και λοιπα'. Τώρα έχουμε ίσως πιό πολύ να τους δίνουμε και πολύ λιγότερο πια να παίρνουμε.
Οπότε μπορούμε να σκληρήνουμε τη στάση μας λίγο και να μην κατουρηθούμε επάνω μας με τις πιέσεις της Αμερικής για επανεξέταση συνόρων και τα παρόμοια, όπως κάναμε μέχρι τώρα.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP