Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΓΙΑ 9Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΩΜΑΤΩΝ. Τα κεράσια του Σώστη έχουν το φεστιβάλ τους (και την προπαγάνδα τους.....)


Κυρίως Τούρκοι, αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες, πλαισιώνουν μουσικά τη διοργάνωση
Αύριο η έναρξη των εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για όλους

Τα κεράσια του Σώστη έχουν το δικό τους φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται και φέτος για 9η συνεχή χρονιά στις 12, 13 και 14 Ιουνίου στο γήπεδο των Ασωμάτων. Στόχος του φεστιβάλ είναι η ανάδειξη των ποιοτικών κερασιών δήμου Σώστη, η προώθηση και η γνωστοποίηση του στην εσωτερική αγορά αλλά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μία ημέρα πριν την έναρξη του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ημερίδα υπό την αιγίδα του ΕΛΓΑ και θέμα τα αντιχαλαζικά δίκτυα.

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων του φεστιβάλ θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 8 το βράδυ με επίδειξη τοπικών χορευτικών σχημάτων και προσκεκλημένη την Τουρκάλα τραγουδίστρια, Τουμπά Εκινγζί. Την επόμενη μέρα, Σάββατο13 Ιουνίου επί σκηνής θα ανεβούν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, το συγκρότημα «Βόρειος Ήχος», ενώ την Κυριακή 14 Ιουνίου το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με τοπικά χορευτικά συγκροτήματα και Τούρκους καλλιτέχνες. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Βέβαια δεν θα λείψει η τηλεοπτική κάλυψη από την TRT, όπως επίσης η ευκαιρία για διοχέτευση προπαγανδιστικών μηνυμάτων....με κάλυμα....

Το Blog θα είναι εκεί για να καταγράψει όλες τις "επίσημες" και μη παρουσίες.....


Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP