Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΡΑΚ / KOYΡΔΙΚΟ


Όπως αναφέρεται στις ιστοσελίδες των δικτύων NTV, CNN Türk και internethaber, καθώς και στο σημερινό γραπτό Τύπο, κατά την αεροπορική επιχείρηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων την περασμένη εβδομάδα, στην περιοχή Χακούρκ στο βόρειο Ιράκ, υπήρξαν μεγάλες απώλειες του ΡΚΚ.
Εξακριβώθηκε ότι, κατά την ανωτέρω αεροπορική επιχείρηση, σκοτώθηκαν 13 άνδρες της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΡΚΚ και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημίες. Η επιχείρηση έγινε, όταν διαπιστώθηκε κινητοποίηση των μελών της οργάνωσης στην περιοχή. Από την επιχείρηση προκλήθηκε σοβαρή ζημία στα εκεί κρησφύγετα της οργάνωσης, ενώ μεταξύ των μελών του ΡΚΚ που σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβάνονται και ορισμένα γνωστά ονόματα της οργάνωσης αυτής.


Σημειώνεται ότι κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου από το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου, ο επικεφαλής της Δ/ντης Επικοινωνίας του Γενικού Επιτελείου, ταξ/χος Μετίν Γκιουράν, ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη επιχείρηση και για τις απώλειες, είπε: «Μετά από κάθε αεροπορική επιχείρηση, γίνεται προσπάθεια για συγκέντρωση πληροφοριών από διάφορες πηγές. Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι αξιολογήσεις μας».

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP